Yhteystiedot

KENNEL WIZARDLING`S
Tiina Raatikainen
Lastenniityntie 42
36200 Kangasala

050-4010004
velhoposti@gmail.com

valokuvausta

Katso lisätietoja VALOKUVAUS-välilehdeltä

TRIMMAUSTA

Trimmaan kotona parsoneita, jackrusseleita, karkeakarvaisia mäyräkoiria ja borderterrierejä. Ota yhteyttä ja varaa aika! (Iltaisin ja viikonloppuisin)

MEILLÄ ON PENTUJA!! 

ABYSMAL STRALIGHT EXPRESS "Leo"  x MINDHUNTER LOVES WIZARDLING "Windy" yhdistelmästä syntyi 14.12.2018 kolme urosta ja neljä narttua. Kaikki pennut ovat alustavasti varattuja!

Kuvateksti

DreamTeam tytöt

DreamTeam pojat

Hertalle ja Rockylle syntyi kaksi poikaa 27.8.2016
Wizardling`s Piece of my heart & Wizardling`s Heartbreaker

Kuvateksti

Hertta

Seuraava Wizardling`s pentue syntyy viikolla 34!! 

Pentueen emä on FI & EE MVA EEJV-13 "Hertta" Karvahaalarin Parfait DÀmour (Full-Monty De La Roche Turpin X Karvahaalarin Onnen Amuletti). Hertta on Myytin tytär ja on kuulunut isona osana perheeseemme aina, koska asuu kummityttöni luona. Hertalla on ollut aikaisemmin yksi pentue, josta minulle jäi Nami (Karvahalarin Piece of cake). Hertta harrastaa innolla agilitya :-). 

Pentueen isä on Amerikan tuntiuros FI & US MVA Red Rock Rocket Man "Rocky". Aivan upea luonteinen ja komea herrasmies. Rockysta voi käydä katsomassa lisätietoja Kennel Abysmalin kotisivuillta

Molemmat vanhemmat ovat terveystarkastettuja ja geenitestattuja terveiksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä niin kerron lisää tästä yhdistelmästä! Pentu-uutisia löytyy myös blogistani

Tässä yhdistelmä myös jalostustietojärjestelmässä

Hertta

Rocky

Rocky