Yhteystiedot

KENNEL WIZARDLING`S
Tiina Raatikainen
Lastenniityntie 42
36200 Kangasala

050-4010004
velhoposti@gmail.com

valokuvausta

Katso lisätietoja VALOKUVAUS-välilehdeltä

TRIMMAUSTA

Trimmaan kotona parsoneita, jackrusseleita, karkeakarvaisia mäyräkoiria ja borderterrierejä. Ota yhteyttä ja varaa aika! (Iltaisin ja viikonloppuisin)

VALOKUVAKORUJA TILAUSTYÖNÄ

Teen omasta valokuvastasi ainulaatuisia ja upeita vintage-tyylisiä valokuvakoruja. Koruihin saat valita mieleisen kehyspohjan sekä päättää haluatko korustasi rinta- vai kaulakorun, avaimenperän tai numeronpidikkeen. Korujen pintaan tulee emalointi, joka lasittaa pinnan kauniisti ja tuo kuvan hienosti esille. Koruihin sopii todella hyvin mustavalkoiset kuvat, joten voin muuttaa värillisen kuvan halutessasi mustavalkoiseksi. Korujen lisäkoristeina käytän Swarovskin timantteja, tähtiä, sydämiä ym. koristeita. Kaulakoruihin laitan kiinnitykseksi trendikkään papukaijalukon, joten koru on helppo vaihtaa erilaisiin ketjuihin. Kaulakoruihin voit lisämaksusta saada pitkän tai lyhyen ketjun. Rintakoruihin tulee taakse rintaneula ja numeronpidikkeisiin kaksi, jolloin toisella voit kiinnittää korun vaatteeseen ja toiseen laittaa numerolapun. Rintakoru on aivan upea oman koirasi kuvalla esim. näyttelybleiserin kauluksessa tai ihana lahja mummille tai kummille lapsesi kuvalla :-)

Kuvateksti

¨Tässä tekemiäni tilaustöitä

Koruissa toimii muutkin aiheet kuin valokuvat esim. Carpe Diem-koru

Avaimenperässä muisto New Yorkista ja lasten kuvalla korut ovat aivan ihania!

Kehysmallit

Teen koruja nopealla toimitusajalla. Tarvitsen kuvan sähköpostiin, kuvan olisi hyvä olla mahdollisimman tarkka ja taustan "rauhallinen". Kuvan ei tarvitse olla aivan lähikuva, olisi hyvä jos kohteen ympärillä on tilaa, niin se antaa enemmän mahdollisuuksia rajata kuva sopimaan korupohjaan. Käsittelen itse kuvat sopiviksi ja myös mustavalkoisiksi.

HINTATIEDUSTELUT & TILAUKSET sähköpostilla tai facebookin kautta